Compania noastra
Simplu si rapid. Gandit pentru voi.

Este timpul sa ne cunoastem mai bine. Suntem o echipa dinamica si entuziasta de oameni care se ocupa de problema deseurilor. Putem fi alaturi de tine in momentul in care ai acumulat prea multe deseuri de care iti doresti sa scapi rapid.

Parteneri pentru curatenie

Suntem tot timpul gata sa te ajutam fie ca ai acumulat deseuri provenite din industrii tehnologice, fie ca ai prea multe materiale reciclabile, fie ca tocmai ai construit un bloc si ti-au ramas multe deseuri de care nu ai nevoie. Ne poti contacta oricand, vom raspunde cu promtitudine si respect cerintelor tale.

Cu ajutorul nostru vei scapa rapid, ieftin si eficient de problema deseurilor. Ne dorim sa iti oferim cel mai bun pret de pe piata si sa nu te lasam sa ne astepti prea mult timp. Ne mandrim cu faptul ca suntem punctuali. Te invitam sa beneficiezi de serviciile noastre si daca ti-a placut colaborarea noastra, sa ne recomanzi si altor prieteni care au multe deseuri si nu stiu la cine sa apeleze!

INTREBARI FRECVENTE
Alege o intrebare, iar noi iti raspundem

Am cules intrebarile frecvente ale clientilor nostri. Consulta aceste intrebari pentru a afla detalii despre noi sau pentru a afla cum putem sa iti ridicam deseurile!

Cat dureaza livrarea?

In general pentru comenzi de pana la 24 ore, in urmatoarea zi lucratoare (luni - vineri). Sfat: Nu intentionati sa umpleti recipientul in aceeasi zi de livrare, ci mai degraba in ziua următoare. *Din cauza volumului de trafic si a planificarii rutelor, timpul de livrare se poate extinde pana la 48 de ore.
×
Recilero
Formular contact

Suntem alaturi de tine prin toate metodele disponibile!


    ×
    Recilero
    Te sunam Noi

    Suntem alaturi de tine prin toate metodele disponibile!